Concert Les Chantres in Bethlehemkerk

8 mei 2008 om 00:00 Nieuws

PAPENDRECHT - ,,Een uniek concert”, roepen de enthousiaste koorleden zelf. Zaterdag 14 juni 2008 is Les Chantres uit Papendrecht te zien en te horen in de Bethlehemkerk te Papendrecht. Op het programma staat het project ‘Jesus, the story’. De dirigent van het koor, Hans van Blijderveen, stelde zelf dit stuk samen over het leven van Jezus. In woord, beeld, muziek en zang wordt het leven van Jezus, van Zijn geboorte tot de opstanding, ten gehore gebracht. Les Chantres gaat dit doen op een heel eigentijdse manier.

Als solisten zullen Natasja Gorlee en eigen koorleden deze avond hun medewerking verlenen. Het combo bestaat uit Gert-Jan Scherff (piano), Gerben Lodder (keyboard), Henk ’t Jong (basgitaar), Jantine Baars (dwarsfluit), Hanneke Oudshoorn (dwarsfluit) en Pieter Boer (drums). Voor deze gelegenheid is het combo uitgebreid met Jolanda Visser (hobo) en Bram ’t Jong (gitaar).

Kaarten voor dit concert zijn vanaf half mei te koop voor € 12,50 in de voorverkoop (aan de zaal € 15,00) en € 7,50 voor kinderen tot en met 12 jaar, bij Sjaloom Christelijke Boeken&Muziek te Papendrecht, Christelijke Boeksjop Rinnah te Hardinxveld-Giessendam en Boekhandel de Waard te Sliedrecht.

Het concert begint om 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Voor meer informatie kijk ook op de website van het koor: www.leschantres.com.

advertentie
advertentie