Soul in jongeren-centrum Elektra

8 mei 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Aankomend weekend is er in jongerencentrum Elektra van alles te beleven. Zaterdag 10 mei zal zangeres Moon Baker in het centrum optreden en zondag staat er een jamsessie op het programma.

Zangeres Moon Baker is geboren als dochter van een popmuzikant en het duurde niet lang voordat zij zelf zou gaan zingen. Ze is begonnen bij de funk-hiphop-soul groep U-gene & O-Jay. Deze groep was vooral actief in de omgeving Amsterdam. In de afgelopen jaren is Moon Baker actief geweest als Leadsinger voor Candy Dulfers Funky Stuff.

Met Funky Stuff had de zangeres onder andere optredens op het North Sea Jazz Festival, samen met Sheila E, Chance Howard en John Blackwell.

Zaterdagavond is de zaal open om 20.00 uur, de band begint om 22.30 uur te spelen. De avond kost 6 euro.

Muzikantencafé

De dag na het optreden van Moon Baker, zal er in Elektra een jamsessie gehouden worden. Voor iedereen die het leuk vindt om muziek te maken, organiseert het jongerencentrum deze sessies.

De hele back-line staat uitversterkt klaar om 15.00 uur en jammen kan tot 18.00 uur. Niet alleen muziekinstrumenten zijn welkom, ook zingen is deze avond mogelijk. De jamsessie is geheel gratis.

advertentie
advertentie