Jan Smit weer in Sliedrecht

15 mei 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Alle Jan Smit-fans opgelet: de Volendamse zanger komt weer naar Sliedrecht. Het Paardencentrum Sliedrecht houdt op 4 en 5 juli een feest waar niet alleen hij, maar onder andere ook Nick en Simon en Gerard Joling optreden.

Weer muziek-festival in het Paardencentrum

Het was door de organisatoren van het feest van vorig jaar al een beetje toegezegd. In 2008 zou er weer een spetterende party georganiseerd worden. Op vrijdagavond 4 juli zal het publiek vanaf 19.00 optredens te zien krijgen van Gerard Joling, Belle Perez en haar band en Jannes. Zaterdagavond 5 juli zullen Nick en Simon, Jan Smit en George Baker optreden. DJ Maurice zal het publiek tijdens de twee avonden als eerste in de juiste sfeer brengen.

Kindermiddag

Naast de optredens in de avond, is er zaterdagmiddag 5 juli een kindermiddag voor de kleintjes. Clown Jopie en Angelique en de populaire meidengroep Djumbo zullen hier aanwezig zijn en ook zal er een minikermis attractie zijn. Deze middag kost 5 euro.

De opbrengst van het festival in 2008 komt ten gunste van de stichting ‘Vrienden van Sophia’. Verreweg het grootste gedeelte van het geld dat de Vrienden inzamelen, wordt gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek.

Kaarten voor het feest in het Paardencentrum zijn verkrijgbaar bij Praxis Bouwmarkt, Benzinestation Romijn, Benzinestation Hardeman en Movie Max. De kaarten zijn ook online verkrijgbaar via www.paardencentrumsliedrecht.nl. Een avond feesten kost 20 euro, kaarten voor twee avonden zijn 35 euro.

uLees verder op pagina 19.

advertentie
advertentie