Collectanten gezocht voor Handicap.nl

22 mei 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Printerij zoekt vrijwilligers die willen helpen met de collecte voor Handicap.nl. Deze fondsenwervingsorganisatie van de Ango werkt aan het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen met een functiebeperking of chronische ziekte. De collecte wordt gehouden van 2 tot en met 7 juni.

De Printerij, in de Reling in Sliedrecht, is een centrum waar in opdracht printwerk, kopieerwerk en typwerk wordt verzorgd. De Printerij is onderdeel van Activiteitencentrum Overweg in Dordrecht. Deze locatie maakt deel uit van de Gemiva-SVG Groep, een stichting voor mensen met een lichamelijke handicap en/of niet-aangeboren hersenletsel.

De Printerij wil graag dat mensen met een chronische ziekte of functiebeperking kunnen leven als ieder ander.

Handicap.nl werkt aan het verbeteren van de levensomstandigheden van mensen met een functiebeperking of chronische ziekte.

Voor de collecte van Handicap.nl zoekt de Printerij vrijwilligers die zich in willen zetten bij het collecteren. ,,Alleen in de eigen straat collecteren is al een goed gebaar en een relatief kleine moeite,’’ aldus de organisatie.

Aanmelden kan via telefoonnummer 0184-415313 of door te mailen naar printerij@gemiva-svg.nl bij de coördinator van de collecte in Sliedrecht, op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur.

advertentie
advertentie