Tablis op ‘markantste plek’

22 mei 2008 om 00:00 Nieuws

Sliedrechts burgemeester Boevée noemde de nieuwe plek van Tablis Wonen ‘uniek’. ,,Het Rondeel is een prachtig gebouw op de markantste plek van Sliedrecht. Ik ben niet verbaasd dat Tablis heeft gekozen om hier een nieuw kantoor te vestigen. Door de uitstraling van het complex zullen huurders Tablis associëren met termen als eigentijds, kwaliteit en duurzaamheid. Wonen is een complexe puzzel en Tablis maakt die steeds passend. Zij zien dat wonen niet alleen het pand is, maar vooral een gevoel. Het pand, de omgeving, het sociale klimaat; het hangt allemaal met elkaar samen. Tablis Wonen is in het Rondeel zichtbaar voor de mensen. De opening is ook een bekroning op de jarenlange vruchtbare samenwerking met de gemeente.”

Burgemeesters openen nieuw onderkomen SLIEDRECHT - Burgemeester Boevée van Sliedrecht en zijn Graafstroomse collega Van der Borg hebben het nieuwe pand van woningcorporatie Tablis Wonen aan de Zuiderzeestraat in Sliedrecht geopend. De burgervaders onthulden voor de officiële opening van het nieuwe pand, dat al sinds begin april door de medewerkers van de verhuurder wordt gebruikt, een kunstwerk waarin het logo van Tablis is verwerkt.

Door Marjanne Dijkstra

Burgemeester Van der Borg van Graafstroom feliciteerde de verhuurder met het nieuwe kantoor en de werkplaats. ,,Hopelijk mag het werken in dit pand een thuisgevoel geven en kunnen de belangen van de huurders hier optimaal worden gediend.”

Tablis’ directeur-bestuurder, Hans Bleijerveld, is blij dat het nieuwe kantoor en werkplaats eindelijk zijn geopend. ,,Het heeft een tijd geduurd, maar nu werken we officieel vanuit dit gebouw. Met dit nieuwe kantoor in het centrum van Sliedrecht zijn we makkelijker bereikbaar voor onze huurders en worden ze niet meer van de ene locatie naar de andere gestuurd. Ook de werkplaats op het industrieterrein ligt strategisch voor zowel huurders uit Sliedrecht als uit Graafstroom. Intern is het prettig dat we in één pand zitten; de communicatie onderling verloopt veel beter.”

advertentie
advertentie