‘Sociaal betrokken’ Veth Motoren presenteert zich op Baggerfestival

5 juni 2008 om 00:00 Nieuws

Niet alleen het klantenbestand van Veth Motoren maakt een fikse groei door, ook komt er steeds meer personeel bij. Waren twintig jaar geleden nog een kleine dertig medewerkers in dienst, in februari van dit jaar mocht het bedrijf haar honderdste medewerker verwelkomen. Maar er staan nog vacatures open voor de functies van werktuigbouwkundig monteur, softwareontwikkelaar, kantinemedewerkster en ontwerper van elektronische systemen. Op de website www.veth-motoren.com zijn nog meer openstaande vacatures te vinden. Maar ook tijdens het Baggerfestival is op de stand voldoende informatie te vinden over de gezochte profielen.

SLIEDRECHT - Tijdens het Baggerfestival is Veth Motoren te vinden op het terrein van IHC. Het evenement is voor het bedrijf een geschikte manier om personeel te werven voor de vacatures die momenteel openstaan.

,,Ondanks de explosieve groei van het bedrijf, blijft de sfeer van gezamenlijkheid aanwezig. Iedereen kent elkaar, iedereen helpt elkaar en medewerkers en leidinggevenden staan op één lijn. Veth Motoren is één van de weinige bedrijven waar een medewerker nog een naam heeft, in plaats van een nummer”, aldus een werknemer. ,,Veth Motoren is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar ook sociaal zeer betrokken. Ook tijdens het Baggerfestival zet het bedrijf zich in voor het goede doel. Gekozen is voor Villa Joep, een stichting die zich inzet voor het onderzoek naar Neuroblastoom kinderkanker.”

Speciaal hiervoor komt Veth Motoren met een ludieke actie; bij de stand komt een wervelwindcabine te staan. De bedoeling is dat deelnemers binnen 15 seconden zoveel mogelijk briefjes uit de storm grijpen. Hier zijn uiteraard hele mooie prijzen mee te winnen, welke grotendeels beschikbaar zijn gesteld door lokale winkeliers.

Daarnaast kunnen er ook lootjes worden gekocht waar prijzen voor zijn geselecteerd, met als hoofdprijs een LCD-tv. Zowel deelname aan de wervelwind-attractie als een lootje kost 1 euro. De totaalopbrengst wordt door Veth Motoren verdubbeld, en geheel geschonken aan Villa Joep. En om iedereen te bedanken voor de bijdrage, krijgt elke deelnemer sowieso een attentie.

advertentie
advertentie