Nieuwe cd’s Mannenkoor Ichthus

3 juli 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - ‘Denk aan mij’ is de titel van de nieuwe cd van het Chr. Sliedrechts Mannenkoor Ichthus, onder leiding van Martin Zonnenberg. Kenmerkend voor deze cd, die werd opgenomen in de Grote kerk van Sliedrecht, is het Nederlandstalige repertoire. Naast Psalm 6 en 61 vermeldt de index titels als ‘U bent alles, Heer’, ‘De boodschap van Jezus’, ‘Heer wilt u mijn Leidsman wezen en ‘Volgen’. De begeleiding bestaat uit Marjolein de Wit op fluit, Yta van der Zwaag op hobo, Martin de Deugd op viool, Johan Bredewout op vleugel en Harm Hoeve op orgel.

Mannenkoor Ichtus, in samenwerking met Chr. Gemengd Drechtstedenkoor Praise Him, presenteerde eerder dit jaar de cd ‘Lof zij het Licht’ met liedteksten van André F. Troost en liederen uit de bundels Zingende Gezegend en Adem van Boven. De cd ontleent de titel aan de eerste regel van het lied ‘Lof zij het Licht’. Medewerking verleenden mezzosopraam Maria den Hertog, Jolanda Visser den Houter op hobo, Florin Negreanu op viool, Johan Bredewout op vleugel enAndré van Vliet op orgel.

De cd’s zijn te koop via de koorleden, de website www.mannenkoor-ichthus.nl en tel. 0184-413995. Ook zijn de cd’s opgenomen in het assortiment van Het Lichtbaken, Kerkbuurt 126 en De Vos boeken, Thorbeckelaan 15 in Sliedrecht.

advertentie
advertentie