Vette rock in Elektra

Nieuws

SLIEDRECHT - Een avondje lekker rocken, dat kan zaterdag 5 juli in Jongerencentrum Elektra. Sunnpimp, Hollow Men & Weltmeister zullen voor het nodige geweld zorgen op het populaire Sliedrechtse poppodium.

Sunnpimp bestaat uit Nederlandse gitaarhelden, die al veel ‘vette’ optredens op hun naam hebben staan. Hun eigenzinnige sound word gekenmerkt door gitaarsolo’s en een zanger met een rauwe strot. De energieke rockband word gekenmerkt door invloeden van AC/DC tot Alice Cooper.

Hollow Men bestaat uit vier vrienden uit Goes en Zierikzee die elkaar kennen uit de Zeeuwse rock- en metalscene. Ze zijn begonnen onder de naam The Speed Kings, maar vonden dit eigenlijk weinig orgineel. Al snel werd de band naam omgedoopt in The Hollow Men. De band is moeilijk in een hokje te plaatsen. Het heeft Stoner invloeden, maar ook Heavy Metal trekjes.

De bandleden van Weltmeister zeggen zelf: ,,Het hoeft niet mooi, als het maar raak is!” Een heftige sound die doet denken aan Motorhead, AC/DC plus een ongezonde dosis Garage Rock. Zaal open om 20.00 uur, de eerste band begint rond 21.30 uur. Entree 5 euro.

advertentie