‘Jouw persoonlijke kledingstijl’

17 juli 2008 om 00:00 Nieuws

REGIO - Rivas Zorggroep start in september een nieuwe workshop ‘Jouw persoonlijke kledingstijl’. ,,Uiterlijk is het eerste dat opvalt en het laatste dat we van elkaar vergeten”, legt een woorvoerder van Rivas uit. ,,De kleding die je draagt speelt daarbij een grote rol. Kleding die goed zit laat je figuur mooi uitkomen. Je pluspunten worden benadrukt en de aandachtspunten verdoezeld. Niet het modebeeld of de ideale maat zijn het uitgangspunt maar jij zelf; joúuw persoonlijkheid wordt benadrukt.

Welke kleding het best past bij je lichaamsvorm? Hoe ga je om met positieve en minder positieve aandachtspunten van je figuur? Hoe gemakkelijk is het om jezelf positief te onderscheiden door correct en stijlvol gekleed te gaan? Deze en andere vragen worden in de workshop beantwoord.

De workshop vindt plaats in het gebouw van Rivas aan de Seringenstraat 16 in Papendrecht op donderdag 11 september van 19.30 tot 22.00 uur. De kosten bedragen € 40,-, inclusief een mini-stijlboek. Rivas-pashouders krijgen 20% korting. Trias geeft een vergoeding voor aanvullend verzekerden.Deelname is mogelijk na aanmelding, tot een week voor de start van de workshop. Informatie en aanmelding tijdens kantooruren bij Rivas Extra via de Zorglijn van Rivas, telefoon 0900-8440 (lokaal tarief) of via www.rivas.nl

advertentie
advertentie