Discussie over Baanhoek duurt voort

28 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De discussie over de veiligheid op de Baanhoek wordt niet alleen op papier gevoerd, maar zeker ook op het web. Nadat enkele bewoners in Het Kompas hun zorgen hadden geuit over de verkeerssituatie op deze dijk, klom een aantal mensen op www.kompassliedrecht.nl in de pen.

N. Korporaal relativeerde de problemen op de Baanhoek: ,,Kinderen horen niet op een dijk te spelen. Te hard rijden gebeurt in het hele dorp en wij (Kerkbuurt-West) hebben dan ook nog eens acht zware bussen, met nauwelijks passagiers, per uur over de dijk denderen. Dus Baanhoek, het valt nogal mee.”

P.ITA sloot zich deels bij Korporaal aan: ,,Ik deel uw mening op één punt ten zeerste. ‘Baanhoek’ moet niet net doen alsof ze het pijnpunt van Sliedrecht is. Maar een nuancering van uw stelling ‘kinderen horen niet op een dijk te spelen’ wil ik wel geven. Zijn we het eens als we zeggen dat kinderen zich veilig over de weg moeten kunnen begeven? Spelen is daar wellicht niet slim maar je moet in ieder geval veilig bij de speelplaats kunnen komen.”

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening. Vindt u het nog wel meevallen met de problemen op de Baanhoek of is de dijk echt heel onveilig? En mogen kinderen überhaupt op een dijk spelen? Laat een reactie achter op deze site!

advertentie
advertentie