Vernieuwde ING Bank opent deuren op Bonkelaarplein

Nieuws

SLIEDRECHT - Het vernieuwde ING Bankkantoor aan het Bonkelaarplein 11-13 is deze week officieel in gebruik genomen. Het is kantoor is ingericht volgens de nieuwe kantorenformule van ING. De bank is ingedeeld in drie secties: zelf bankzaken doen, geholpen worden of advies krijgen.

De inrichting van het vernieuwde kantoor in Sliedrecht is gebaseerd op de Postbankwinkels in Nijmegen, Rotterdam en Den Haag, gecombineerd met aspecten van de kantoren van ING Bank.

Hans van der Horst, directeur Kantoren ING Bank: ,,Wij zijn er trots op dat onze klanten nu terecht kunnen in een prachtig, gemoderniseerd bankkantoor. Een laagdrempelige bank, waar onze klanten al hun bankzaken snel en eenvoudig kunnen regelen, of een beroep kunnen doen op onze deskundige adviseurs. Zo profiteren onze klanten in Sliedrecht alvast van de voordelen van de nieuwe formule.”

De metamorfose van het ING Bankkantoor Sliedrecht loopt voorop op het samengaan van de ING Bank en de Postbank in één nieuwe bank, die in 2009 onder de naam ING gaat opereren.

In 2009 zal een landelijk dekkend netwerk worden gerealiseerd van moderne bankkantoren, met onder meer een servicebalie, adviesruimtes en serviceapparatuur voor cashhandelingen, zoals geld storten of opnemen.

Klanten kunnen vanaf 2009 gebruikmaken van ruimere openingstijden.

advertentie