Joko Automatisering opent webwinkel

4 september 2008 om 00:00 Nieuws

De webwinkel is een logische stap in de uitstekende serviceverlening, waar het bedrijf zich al jaren door onderscheidt. Naast het adviseren van de zakelijke markt met betrekking tot de infrastructuur en het opzetten van autorisatie en beveiliging, richt Koppelaar zich ook op de particuliere klant. Zijn persoonlijke benadering en betrokkenheid vallen hierbij op. John Koppelaar: ,,Omdat ik zelf heel vaak ervaren heb, dat technische storingen niet snel en vakkundig verholpen werden, heb ik serviceverlening tot mijn specialisme gemaakt. Hoe vaak gebeurt het niet, dat je weken moet wachten op een onderdeel of dat je de computer een tijd kwijt bent voor reparatie. Niets erger dan dát, in tijden, waarin de computer tot de dagelijkse gebruiksartikelen is gaan behoren. Ik werk ook ’s avonds en op zaterdag om storingen op locatie te verhelpen en mensen te adviseren in de aanschaf van een product op maat. De webwinkel is een geweldige aanvulling hierop, want klanten kunnen nu vanuit het hele land onderdelen of complete P.C.s bestellen, die met behulp van mijn vader, die het logistieke deel voor zijn rekening neemt, vaak dezelfde dag nog worden opgestuurd naar de klant. Daarbij mailen we het pakketnummer van TNT door, zodat de status van verzending helemaal gevolgd kan worden.” JOKO automatisering is wat dat betreft een echt familiebedrijf, want behalve John’s vader zijn ook zijn vrouw en zussen in de zaak actief. Zij houden zich bezig met de in- en verkoop en het actualiseren van de website/winkel. Daarnaast verzorgen zij de productinformatie. John Koppelaar zelf adviseert, installeert, repareert en houdt bij alles de vinger aan de pols.

John Koppelaar verkoopt 8000 computerproducten SLIEDRECHT - Wie zó gepassioneerd kan vertellen over computers en automatisering als John Koppelaar uit Sliedrecht, zou bijna verplicht moeten worden zijn kennis en ervaring te delen. Hij heeft dat tien jaar geleden gelukkig zelf beseft en zijn eigen automatiseringsbedrijf aan de Zaaistoep 8 opgezet. Onlangs opende hij een webwinkel in computeronderdelen, waar wel 8000 producten te bestellen zijn.

Door Yvonne Paardekoper-Klein

Door zijn kennis en gedrevenheid werd de gewezen systeembeheerder al in 1997 regelmatig door bedrijven gevraagd hun projecten op ICT gebied te begeleiden, waarna zij weer nieuwe relaties aanbrachten. Deze opdrachtgevers verlangden vervolgens wel een officiële factuur, waarna een inschrijving bij de Kamer van Koophandel volgde. Zo ontwikkelde JOKO automatisering zich tot een nog altijd groeiend bedrijf. De webwinkel is voor zowel de particulier als de zakelijke klant te vinden via www.joko-automatisering.nl.

advertentie
advertentie