Cursus Muziek op Schoot versterkt ouder/kind-relatie

4 september 2008 om 00:00 Nieuws

,,Overal ter wereld zijn wiegeliedjes de eerste vorm van muziek waarmee kinderen in aanraking komen. Deze liedjes worden gezongen om kinderen in slaap te sussen, rustig te maken en te troosten. En dat lukt ook bijna altijd. Want kinderen worden geboren met een natuurlijke gevoeligheid voor muziek”, aldus een woordvoerder van Crescendo. ,,Tijdens de cursus worden in een veilige sfeer bekende en onbekende liedjes geleerd en worden allerlei bewegings-, luister- en instrumentspelletjes gedaan met behulp van diverse instrumenten en spelmateriaal.”

SLIEDRECHT - ,,Samen muziek maken is erg plezierig en het versterkt de ouder/kind relatie. Bovendien stimuleert muziek allerlei facetten van de ontwikkeling. Muziek maakt slim en sociaal.” Crescenco start medio september weer met de cursus Muziek op Schoot. Er zijn nog ongeveer tien plaatsen beschikbaar voor kinderen van 1 tot en met 4 jaar.

De lessen worden in groepjes van tien kinderen gegeven met hun papa, mama, opa of oma. Per kind kan er één begeleider meedoen; in totaal zijn er dus twintig personen aanwezig. De cursus omvat 8 lessen van 45 minuten. Deze lessen worden gegeven op dinsdagochtend in het eigen gebouw van Crescendo, Kerkbuurt 156 in Sliedrecht.

uKijk voor meer informatie op www.crescendosliedrecht.nl of bel naar 0184-420201.

advertentie
advertentie