Vermaas na verhuizing groter en uitgebreider

25 september 2008 om 00:00 Nieuws

Vermaas Mode & Textiel wordt nu gerund door Martijn, Hetty, Gert-Jan en Carolien Vermaas. Anderhalf jaar geleden hebben zij besloten de beddenzaak te verhuizen naar de Lelystraat op het industrieterrein. Een goede beslissing. Nu was het tijd voor de Mode &Textiel om te verhuizen. Donderdag 4 september was het zo ver en is de nieuwe zaak geopend. Het is een groot pand met een vernieuwd interieur, plafond en vloer.

SLIEDRECHT - Vermaas Mode & Textiel is sinds begin deze maand verhuisd naar Kerkbuurt 11. De winkel is nu drie keer zo groot als voorheen. „Eerst hadden we amper een etalage, waardoor we maar twee poppen neer konden zetten. Dat is nu wel anders.” Hetty Vermaas klinkt verheugd. ,,Het is een grote, open winkel met een flinke etalage. We kunnen nu laten zien wat we verkopen en dat is erg fijn.”

Door Miranda Buiteman

„Onze kinderen hebben mee geholpen aan de opening. Zij kwamen met de originele transportfietsen aan en stopten bij de oude winkel. Hier heeft onze collega Rika de deur op slot gedaan. De kinderen zijn toen met de grote sleutel naar het nieuwe pand gelopen en hebben samen met Rika het gebouw officieel geopend. De gasten die er waren, hadden geen idee wat er zou gaan gebeuren, wat erg leuk was”, vertelt Hetty Vermaas.

De winkel was eerst aan de overkant gevestigd, dus het nieuwe pand is niet erg ver weg van het oude. Wel is dit pand drie keer zo groot, wat erg uitkomt voor de familie Vermaas. Ook het assortiment van Vermaas Mode & Textiel is uitgebreid. „Kleding die we voorheen hadden, zoals jurken, hoeden, petten, bretels en dergelijke, hebben we nog steeds. Nu is er ook wat chiquere en vlottere kleding bij gekomen, zowel voor de dames als voor de heren. Hierdoor hebben we onze doelgroep verbreed en verjongd. We hebben dus ook verschillende prijsklassen, van wat goedkoper naar wat duurder.”

De winkel Vermaas Mode & Textiel bestaat al 85 jaar en is bekend in de omgeving. Er komen mensen uit de regio Dordrecht en vooral uit de Alblasserwaard. „We zijn nog steeds het gezellige winkeltje, net als in het vorige pand. We willen dat de klanten het naar hun zin hebben en graag bij ons komen winkelen. Ook kunnen de klanten de kleding nog steeds “op zicht” meenemen.”

De zaak is verdeeld in een boven- en benedenverdieping. Boven is alle kleding te vinden, voorin voor de vrouwen en wat meer naar achter voor de heren. Beneden is een breed assortiment aan textiel te vinden. Er is nachtkleding, onderkleding, badtextiel, bedtextiel en werkkleding. „In de oude winkel hadden we alle onderkleding in doosjes staan, nu zit het netjes in ladekasten. Ook is het mooi gescheiden van de mode. Dat is een hele vooruitgang.”

Tot zaterdag 27 september geeft Vermaas Mode & Textiel de klant bij besteding van 75 euro of meer een slagroomtaart cadeau. De winkel is open op maandagmiddag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, donderdag tot 21.00 en zaterdag tot 17.00 uur. Vermaas is te bereiken via 0184-412670.

advertentie
advertentie