Electronica tegen zeer betaalbare prijzen

25 september 2008 om 00:00 Nieuws

Wim de Jong is een enthousiaste prater. ,,De website ging half 2006 de lucht in en verdiende in de afgelopen periode een aantal keurmerken en een goede klassering op de Google page ranking. Mijn uitgebreide klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bedrijven uit de regio, maar ook ver daarbuiten.” Waarom kies je dan toch nog voor een winkel? ,,Ik heb gemerkt dat veel klanten behoefte hebben om zowel de apparatuur als de kleinere artikelen even te beluisteren of te bekijken. Dan is er nog een groep mensen die bezwaren heeft tegen het kopen bij een webshop. Sommigen vinden het prettig om de nieuwe aankoop meteen mee naar huis te nemen.”

SLIEDRECHT - Wie op Google DJ Electronics intypt, wordt direct verwezen naar de site van het bedrijf dat niet alleen een succesvolle webwinkel heeft, maar sinds kort ook gevestigd is aan het Dr. Langeveldplein 16. Eigenaar Wim de Jong vertelt met trots over het uitgebreide assortiment dat hij de klant biedt. ,,Denk aan DJ- en hifiapparatuur en geluidsboxen, maar ook aan omvormers en bekabeling tegen zeer voordelige prijzen.” In de demonstratieruimte kan de klant kijken, luisteren en vergelijken.

Door Ria Scholten

Met enige trots geeft Wim een rondleiding. We beginnen in de demonstratieruimte, waar de DJ-apparatuur een belangrijke plaats inneemt. ,,We verkopen versterkers, boxen en mengpanelen van bekende merken als Technics en US Blaster, desgewenst aangevuld met apparatuur voor lichteffecten, die niet alleen geschikt is voor een disco maar ook voor bijvoorbeeld een verenigingsgebouw.” In de showroom vindt de klant hifiapparatuur van onder andere Marantz en JVC. ,,Muziekliefhebbers kiezen nogal eens voor een buizenversterker van bijvoorbeeld Dynavox. Ze kunnen bovendien een keuze maken uit het nagenoeg complete assortiment Eltax speakers, waarvan de uitstekende kwaliteiten worden gecombineerd met een uiterst aantrekkelijke prijs”, aldus Wim. ,,Een bekend voorbeeld is het kleine model, de Monitor 3, die zowel van consumenten als van de vakpers lovende beoordelingen heeft gekregen.”

Het bedrijf verkoopt ook homecinema installaties en projectieschermen en is distributeur voor Nederland en Nederlandstalig België voor Peekton, een fabrikant van mediaplayers, DVD-spelers en autoradio’s. Het toonaangevende blad HVT schreef over de Peekton PK 6750 DVD-speler: ‘deze Peekton leest vrijwel alles wat er aan schijfjes op de markt is’. En over de portable uitvoering PK 9005: ‘je krijgt veel waar voor je geld als je de lijst van toebehoren ziet’. Een echt speeltje is de multimedia microketen met LCD scherm, die nog geen tweehonderd euro kost. Deze Peekton PK 8700 werd in augustus uitgebreid getest op diskidee.nl.

Zowel de webshop als de winkel bevat een keur aan kleine artikelen zoals gereedschapsetjes voor vele toepassingen, omvormers, audio- en videokabels, maar ook mechanische en digitale handtellers. Zie voor meer informatie www.djelectronics.nl of bel naar 0184-785355.

advertentie
advertentie