Club Havana heropent met groot feest in geheel nieuwe stijl

2 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

Havana bestaat uit vier verschillende ruimtes: een sportzaal, het café, de club en een snooker- en poolzaal. Hier worden allerlei activiteiten en feesten georganiseerd. Er zijn onder andere cursussen salsadansen, hip hop en thaiboksen te volgen. Daarnaast heeft Havana drie officiële wedstrijdteams voor het poolen. Ook staat de agenda voor de komende maanden weer vol met live muziek en feesten. Grote artiesten als de Partysquad, Vato Gonzales, Marc Benjamin en Miss Monica hebben al eerder opgetreden in Havana en ook voor de komende maanden zijn weer grote boekingen gedaan.

SLIEDRECHT - Gezelligheid, saamhorigheid en sportiviteit. Paco Struijk noemt dit als doelstellingen voor ‘Havana’. De laatste twee maanden is de club volledig vernieuwd. Een geheel nieuwe stijl is te bewonderen: Havana is helemaal opnieuw ingericht, met nieuw meubilair, andere verlichting en een loungegedeelte. Ook het café is vernieuwd. Daar staat nu een draaitafel en het gedeelte heeft niet langer de uitstraling van een ouderwets café. Daarnaast zijn in ieder gedeelte rookruimtes gebouwd. Op 3 oktober zal Havana dan ook feestelijk heropend worden.

,,Het is moeilijk om het uitgaanspubliek van Sliedrecht en omstreken aan te trekken. Doordeweeks is het vaak gezellig druk met mensen die een balletje komen stoten op de pool- snooker- of biljarttafel en mensen die een drankje komen drinken aan de bar. In het weekend is het aanbod helaas groter, en gaan mensen naar het theater, grote feesten en discotheken in de steden. Toch probeer ik het publiek te trekken door feesten te organiseren en elk weekend live muziek en een DJ aan te bieden. Het is belangrijk om aan wensen te voldoen en Havana voor een grote groep mensen toegankelijk te maken”.

Op vrijdag 3 oktober gaan de deuren van Havana weer open. Vanaf 22.00 uur is iedereen welkom op het openingsfeest. Om de heropening te vieren krijgen de gasten tussen 22.00 uur en 23.00 uur een gratis consumptiebon en worden kaarten verloot voor de feesten van 11 oktober en 1 november.

advertentie
advertentie