Seán Walsh in The AfterShock

16 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Na zijn bezoek aan de (oude) studio twee jaar geleden, heeft het team van The AfterShock een zwak voor de muziek van Seán Walsh, maar zeker ook voor de persoon Seán Walsh. De uitnodiging om de CD-presentatie te bezoeken, was ook niet aan dovemansoren gericht. De CD ‘Timetravellersexmachine’, die donderdag werd gepresenteerd, staat daarom centraal in de volgende uitzending van The AfterShock.

,,Met het tekenen van een driejarig contract bij Corazong Records is een nieuw tijdperk aangebroken voor Tilburg’s nieuwe trots en dat moest dan ook groots aangepakt worden met een release party op een locatie waar zelfs de Stones hun vingers bij af zouden likken: Villa de Vier Jaargetijden”, vertelt Arie van Willigen, José Kraayeveld en hij waren bij de release aanwezig. Vrijdag wordt teruggegaan naar de bewuste avond/nacht, want na afloop namen presentatoren de twee een interview met Seán op.

The AfterShock is een reislustig programma dat elke veertien dagen op vrijdagavond van 20.00 tot 21.00 uur te beluisteren valt op MerweRadio en tevens het geluid is achter de kabelkrant van MerweTV. De aankondiging van de uitzending wordt deze week verzorgd door Ed Jonkers. Interview: Arie van Willigen en José Kraayeveld. De techniek is in handen van Robbert-Jan de Smit.

advertentie
advertentie