Een lach en een traan met clown Sjaco

23 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – De Stichting Ouderenwerk nodigt Sliedrechtse 55-plussers uit voor de première van ‘Het Feest van Herkenning’ door ‘Sjaco’ in De Reling op 11 november om 14.00 uur. De clowneske Sjaco weet vaak een lach, maar soms ook een traan bij het publiek op te roepen.

Sjaco van der Speld is heel zijn leven al bezig met muziek, zang, humor en geluidstechniek. Door deze hobby’s te combineren ontstond een leuk liedjesprogramma met een vleugje humor. Na de Sliedrechtse première hoopt Sjaco op meer optredens in zalen van verpleeg- en verzorgingshuizen En hij is een graag geziene gast op verjaarsparty’s en bedrijfsfeesten .

Nederlandstalige liedjes uit de 70-er jaren worden omkleed door de teksten aan te passen. Zo gaan Scootmobielen ‘Oerend hard’ en ook ‘Leun op mij’ krijgt een verrassende wending. Verder komen ook ‘De clown’, ‘t Is weer voorbij die mooie zomer’, ‘De vlieger’ en ‘Een Roosje mijn Roosje’ langs. Maar ook Engelstalige nummers worden niet geschuwd.

De kosten voor deze vrolijke middag bedragen € 3,50 per persoon inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn tegen betaling af te halen op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur in het kantoor van de Stichting Ouderenwerk in De Reling, Industrieweg 13. Telefoonnummer 0184-416729. De zaal gaat om 13.45 uur open.

Zie ook: www.ouderenwerksliedrecht.nl.

advertentie
advertentie