Blom loot Trias Champions Cup

Nieuws

Ook dit jaar vond er een voorloting plaats om de het aantal van 32 ingeschreven verenigingen te reduceren tot de gebruikelijke 24. Deze zullen worden ingedeeld in zes poules van ieder vier teams. De groepswinnaars en de beste twee nummers twee gaan naar de kwarftinales.

GORINCHEM - Eredivisiescheidsrechter Kevin Blom verricht vrijdagavond 14 november in Sportcafé de Oosterbliek de groepsloting voor het twaalfde Trias Champions Cup-toernooi. Het traditionele en populaire zaalvoetbaltoernooi in Gorinchem begint op 20 december. De finale is op zaterdag 3 januari. De doorgaans druk bezochte loting begint om 20.00 uur en is voor een ieder toegankelijk.

Het betreft een open loting, waarbij titelverdediger LRC op plaats één in groep A zal worden geplaatst. De Leerdammers spelen op zaterdagavond 20 december om 18.30 uur de openingswedstrijd. De cup is momenteel in het bezit van de ploeg uit de glasstad, die vorig jaar in de finale met 3-1 te sterk was voor Schelluinen.

Het totale deelnemersveld bestaat uit: LRC, Roda Boys, Schelluinen, Unitas (allen eerste klasse), Almkerk, Ameide, GJS, Meerkerk, Sliedrecht, SteDoCo (tweede klasse), Hardinxveld, Heukelum, Sleeuwijk, SVW, Vuren, VVAC, Woudrichem (derde klasse), Asperen, GDC, HSSC’31, Lekvogels, Noordeloos, Peursum en Streefkerk (vierde klasse).

Ook wordt er geloot voor het Trias Leon Pellikaan Jeugdtoernooi. Zowel bij de B-junioren als bij de D-pupillen zullen 28 clubs worden onderverdeeld in vier groepen van zeven teams. De poulewinnaars gaan door naar de halve finales.

advertentie