Volleyballers kloppen Martinus

13 november 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De heren volleyballers van Sliedrecht Sport hebben afgelopen weekeinde opnieuw bewezen dit seizoen in de sterk bezette B-League tot verrassende resultaten te kunnen komen. Ex A-League club Martinus werd in de eigen Bankrashal in Amstelveen in drie sets overtuigend geklopt (0-3), waardoor de mannen van Michiel de Ruijter aansluiting hebben gevonden bij de subtop in de B-League.

De Ruijter was tevreden met de uitslag, maar echt op zijn gemak zat hij niet langs de kant: ,,Wij hebben bijzonder veel eigen fouten gemaakt dit keer, daarom had ik geen moment het gevoel dat wij de wedstrijd controleerden. Maar winnen bij Martinus is mooi en dat vergoedt veel. Dit was een echte teamprestatie, wederom gebaseerd op inzet en karakter en daarom zijn wij uiteindelijk toch tevreden.”

Een matig spelend Martinus kreeg dus geen vat op het Sliedrechtse spel en liep de gehele wedstrijd achter de feiten aan: 18-25, 22-25 en 19-25. Aanstaande zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen titelkandidaat Inter Rijswijk, dat achter het verrassende BMC/SSS de tweede plaats op de ranglijst inneemt. Hopelijk kan Sliedrecht Sport in die wedstrijd weer beschikken over middenaanvaller Sebastiaan Bakker, die met een herstellende handblessure al enige weken aan de kant zit.

Topvorm, inzet en passie zijn de belangrijkste wapenen waarmee het Sliedrechtse team de favoriete opponent uit Rijswijk wil trachten te verrassen. Aanvang in De Stoep: 19.30 uur.

advertentie
advertentie