Jim’s fanevent in De Lockhorst

Nieuws

SLIEDRECHT – De Official Jim Fanclub (OFJ) in samenwerking met Jim Bakkum en zijn management organiseert op zondag 30 november voor de zevende keer een fanclubdag. Dit jaar wordt de middag voor het eerst in de Lockhorst gehouden. Er zijn interviews, signeersessies, een OJF Battle, een Singstar Contest en een Jim-Quiz.

Arie van de Nieuwenhuizen van de Lockhorst geeft aan zeer vereerd te zijn zo’n idool te mogen ontvangen. ,,We zijn hier best een beetje zenuwachtig, maar alle vrouwelijke medewerkers staan wel te trappelen om te komen werken die dag.” Jim werd bekend toen hij in 2003 op 15-jarige leeftijd tweede werd (na Jamai) bij de eerste editie van Idols. Zijn eerste single ‘Tell her’ kreeg platina. Hij speelde in Baantjer en Boks, maakte naam met zijn eigen band, deed mee aan ‘Dancing with the Stars’ en vertolkte hoofdrollen in de musicals ‘Grease’ en ‘Fame’.

Volgende week in Het Kompas een interview met Jim Bakkum en een verslag van het fanevent in de Lockhorst. Informatie: www.officialjimfanclub.nl. Kaartverkoop alleen via fanevent@officialjimfanclub.nl.

advertentie
advertentie