Beeuwkes Thuiszorg viert 20-jarig jubileum

Nieuws

EDE/SLIEDRECHT - Beeuwkes Thuiszorg bestaat dit jaar 20 jaar. Het bedrijf, dat in 1988 op een Edese zolderkamer startte, groeide in de jaren die volgden uit tot een professionele thuiszorgorganisatie met zes Steunpunten in het land, waaronder één in Sliedrecht, en ruim 650 medewerkers. En die groei zet door, tegen de heersende trends in. Want daar waar andere thuiszorgorganisaties hun deuren noodgedwongen moeten sluiten, is Beeuwkes Thuiszorg naarstig op zoek naar nieuwe medewerkers.

Ries Beeuwkes, grondlegger en naamgever van Beeuwkes Thuiszorg, zag 20 jaar geleden al markt voor een nieuw soort thuiszorg: cliëntgericht in plaats van aanbodgericht. Hij vond het niet meer dan logisch om de klant echt centraal te stellen met flexibele zorg op maat. Dat was in die tijd uniek. Vroeger moest je dankbaar zijn als je zorg kreeg. Je moest niet zeuren en gewoon tevreden zijn.

De aanpak van Beeuwkes Thuiszorg wierp zijn vruchten af, maar het werd hem en collega- thuiszorgorganisaties niet makkelijk gemaakt door de steeds strenger wordende wet- en regelgeving. De AWBZ werd uitgekleed en met de komst van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning werd de concurrentiepositie van veel thuiszorgaanbieders er niet beter op.

Terwijl bij collega-organisaties mensen op straat komen te staan, is Beeuwkes Thuiszorg hard op zoek naar nieuwe collega’s. Ries Beeuwkes: ,,Het bewijst dat onze missie ‘thuiszorg met hart en ziel’ in een behoefte voorziet. Onze groei is voor ons hét bewijs dat we al 20 jaar op de goede weg zijn.”

Beeuwkes Thuiszorg is een Thuiszorgorganisatie met het Centraal Kantoor in Ede met Steunpunten in Bilthoven, Ede, Ermelo, Leerdam, Sliedrecht en Zwolle.

advertentie
advertentie