Sliedrecht wederom hekkensluiter

Nieuws

DALEM - Sliedrecht is er zaterdag niet in geslaagd zich los te maken van de onderste regionen. Door een 4-2 nederlaag tegen GJS zijn de mannen van Ron Vlot zelfs op de laatste plaats belandt.

Het noodlot sloeg al snel toe voor Sliedrecht. Na negen minuten keek het al tegen een achterstand aan, omdat spits Michiel van de Berg kundig profiteerde van een dekkingsfout. Sliedrecht toonde echter veerkracht en een afstandsschot van Leon Bot zorgde al snel voor de gelijkmaker. Sliedrecht miste echter de scherpte en overtuiging om door te drukken en keek al snel weer tegen een achterstand aan. Twee dode spelmomenten, beide benut door Tommy Kant, zorgden ervoor dat Sliedrecht een achterstand opliep die niet meer in te halen was. De achterstand werd nog verder opgevoerd door Michiel van de Berg, die een penalty wist te benutten. In de slotfase kon Luciano van Harlingen op zijn beurt een penalty binnen schieten, maar zijn treffer kwam te laat: 4-2.

Trainer Ron Vlot was na afloop zeer teleurgesteld: “Wij zitten momenteel in een overlevingsfase, en daarin is maximale inzet en scherpte nodig. Dat heb ik vanmiddag te weinig gezien. Wij blijven in herhaling vallen. Maar ook dit keer is het een kwestie van snel vergeten en de blik weer vooruit richten naar de volgende klus." Sliedrecht speelt aanstaande zaterdag thuis tegen Altena.

advertentie
advertentie