Kerstzangavond met drie koren in Beth-el

Nieuws

SLIEDRECHT - Drie grote koren uit de regio zullen op dinsdag 23 december samenkomen in de Christelijk Gereformeerde Kerk Beth-el. ,,We willen het heerlijke heilsfeit van Christus’ komst op aarde herdenken”, aldus een woordvoerder van Beth-el. Deze herdenkning wordt feestelijk en muzikaal met medewerking van ‘Gemengd Koor Sursum Corda’ onder leiding van Everhard Zwart, ‘Jongerenkoor Jerimôth’ onder leiding van Martien van der Zwan en ‘Kinderkoor Mattánja’ onder leiding van Reinier Korver.

Jan van der Hel zal de koren begeleiden op orgel en piano. Pieter en Barbera de Ruijter omlijsten het geheel met orgel en dwarsfluit. De opening en sluiting zal worden verzorgd door dominee A. van der Zwan. De avond in de kerk aan de Kerkbuurt 72 begint om 19.15 uur. Er is al samenzang vanaf 19:00 uur. De toegang is gratis, de collecten zijn voor Stichting Kimon. De deuren staan open vanaf 18.45 uur open.

Kerstnachtdienst met muziek van Da Capo

GIESSENBURG - In de Hervormde kerk van Giessenburg (de Nieuwkerk) zal op 24 december een gezamenlijke kerstviering zijn met medewerking van Muziekvereniging Da Capo. Het thema van de dienst is: ‘Dit Kind, wat moet ik ermee’. Ds. Van den Hout en Ds Hamstra zullen de dienst leiden. Deze kerstnachtdienst begint om 21.30 uur.

advertentie
advertentie