Laatste toegangskaarten voor Sportgala

21 januari 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Sliedrechtse sportwereld kiest vrijdagavond 30 januari in de Ambachtsheerenzaal van Partycentrum De Lockhorst, haar sporthelden van het voorbije sportjaar 2008. Op het Rabobank Sportgala 2009 dingen in de categorie Sportman van het jaar de atleet Aart van Wijk, de schaker Peter van den Berg en de darter Jeffrey Stigter naar de fel begeerde titel. Bij de vrouwen zijn volleybalster Nienke de Waard en atlete Rachel van Harlingen de aansprekende genomineerden.

De titel Sportploeg van het jaar kent in het eerste schaakteam van schaakvereniging Sliedrecht en de volleybaldames van Sliedrecht Sport de voornaamste kandidaten. Badmintonvereniging Shuttle Up, volleybalvereniging Sliedrecht Sport en korfbalvereniging SKC Merwede dingen afsluitend naar de titel Sportvereniging van het jaar. Een vakjury onder leiding van Jan van Neerbos en met ex-beachvolleybalster Rebekka Kadijk en rolstoeltennisser Eric Stuurman (beiden deelnemers in Peking aan de respectievelijk Olympische- en Paralympische Spelen) staan samen met de verenigingsjury voor een moeilijke keus. Op het Sportgala staan ook volleyballer Floris van Rekom (talent van het jaar) en Vierdaagse fenomeen Ed Grootveld (oeuvre prijs) nadrukkelijk in de schijnwerpers.

De avond, die begint om 19.30 uur en zal worden gepresenteerd door Martin van Loon, is tevens toegankelijk voor het publiek. De laatste toegangskaarten (€ 5,00) zijn verkrijgbaar bij sportzaak Leo Reijnders in de Rembrandtlaan te Sliedrecht.

advertentie
advertentie