Workshop ‘Jouw persoonlijke kleuren’

21 januari 2009 om 00:00 Nieuws

REGIO - Een impulsaankoop blijkt vaak een miskoop. De kleuren van die leuke trui blijken toch niet zo sprankelend als gedacht en het kledingstuk blijft daarom ongedragen in de kast hangen. Iedereen die vaak met een miskoop thuiskomt, moet wellicht de workshop ‘jouw persoonlijke kleuren’ volgen.

Tijdens deze Rivas-workshop wordt een persoonlijke analyse gemaakt van de kleur van de huid, haar en ogen. Bepaalde kleuren maken mensen mooier, andere kleuren hebben een flets effect. Met behulp van spiegels en doeken in verschillende kleuren wordt bepaald welke kleuren mensen het beste staan en welke kleuren minder goed bij hen passen. De uitslag van de analyse wordt uitgebreid besproken en ook het gebruik van het kleurenpalet wordt uitgelegd. Ook wordt aandacht besteed aan het gebruik van make-up.

,,Deelnemers zien tijdens de workshop met eigen ogen wat kleuren met hen doen. Zij besparen geld, tijd en frustatie als zij eenmaal hebben leren zien welke kleuren het beste bij hen passen. Na de workshop zullen zij tot de ontdekking komen dat er meer afgestemde combinaties mogelijk zijn, al hangen er minder kleren in de kast.”

De workshop vindt plaats in het gebouw van Rivas Zorggroep aan de Seringenstraat 16 in Papendrecht op dinsdag 3 maart van 19.30 tot 22.00 uur. De kosten bedragen 43 euro, inclusief een eenvoudig kleurenpalet. Rivas-pashouders krijgen twintig procent korting.

Deelname is mogelijk na aanmelding, tot een week voor de start van de workshop. Maximaal acht personen kunnen meedoen. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding tijdens kantooruren terecht bij Rivas Extra via de Zorglijn van Rivas, 0900-8440 of via www.rivas.nl.

advertentie
advertentie