Ontspannen genieten bij Bodycare & Sunservice

29 januari 2009 om 00:00 Nieuws

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie vertelt Tiny met veel enthousiasme over de studio, waarmee ze vorm gaf aan een jarenlange droom. ,,Slender You is een bewegingstherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van zes door elektromotoren aangedreven apparaten. Elk van de banken activeert de spieren in een apart deel van het lichaam. Deze methode maakt niet alleen slanker, maar heeft ook als resultaat dat je na afloop lekker ontspannen en fit bent. Slender You wordt tevens toegepast bij klachten van medische aard zoals reuma, artritis, artrose, spieraandoeningen en fibromyalgie”, vertelt Van Amersfoord.

SLIEDRECHT – Het is op 15 februari precies zeven jaar geleden dat Bodycare & Sunservice de deuren opende aan de Van Goghstraat 85. ‘Zorg goed voor je lichaam en neem daar de tijd voor’ is het devies van eigenares Tiny van Amersfoord. In het ruime pand kunnen de klanten terecht voor Slender You, Vacu Step en Vibrosaun. Haar boodschap slaat in de regio zo goed aan dat afgelopen november een tweede set Slender You banken moest worden aangeschaft om aan de enorme vraag te kunnen voldoen. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van een van de zonnebanken en van de massagestoel.

Door Ria Scholten

Haar echtgenoot John verzorgt in de avonduren de Power Plate training, waarbij gebruik wordt gemaakt van de rek-reflex van de spieren met als resultaat een toename van de spierkracht, flexibiliteit en mobiliteit. Voor wie het rustig aan wil doen is de Vibrosaun een prima keuze. ,,Op dit bewegende massagebed worden sauna en massage gecombineerd”, vertelt Tiny. ,,Het hoofd ligt vrij waardoor het koel blijft. Luisterend naar een muziekje naar keuze en genietend van het verfrissende eucalyptusaroma is het echt genieten geblazen. Liefhebbers van zonnebanken kunnen dit het beste na de Vibrosaun doen, omdat de UV-stralen dan beter worden opgenomen. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van een van de snelbruiners.”

Veel dames hebben last van extra energiecellen bij de billen, buik en benen. Ook daarvoor heeft Bodycare & Sunservice een prima oplossing: de Vacu Step. ,,De unieke beweging in de vacuümruimte zorgt ervoor dat er weer een doorbloeding gaat plaatsvinden tussen de cellen op de probleemplekken”, legt ze uit. Tot besluit geeft Tiny een rondleiding door het pand dat een vloeroppervlak heeft van maar liefst tweehonderd vierkante meter en goed toegankelijk is voor mensen met een lichamelijke beperking. Alles ziet er piekfijn en verzorgd uit. ,,Heel veel van de klanten komen hier al vanaf de beginperiode. Dit zorgt voor een gezellige en vertrouwde sfeer en daarom vinden ze het leuk om aan de bar een kopje koffie of een glaasje water of sap te drinken.”

Heb je wel tijd om met vakantie te gaan? Tiny hoeft niet lang na te denken over het antwoord: ,,Dankzij onze rechterhand Astrid kunnen we de zaak met een gerust hart achterlaten.”

uZie ook: www.slenderyousliedrecht.nl.

advertentie
advertentie