Ladies Beauty Night in De Stoep

Nieuws

SLIEDRECHT - Volleybalvereniging Sliedrecht Sport nodigt moeders, dochters, vriendinnen en zussen uit voor een speciale ladies avond in Sportkantine De Stoeprand. Op woensdagavond 11 maart wordt de kantine omgetoverd tot een echte marktplaats met allerlei kraampjes van lokale ondernemers met artikelen op het gebied van kleding, voeding, verzorging en lifestyle.

Sieraden, tassen, make-up, woonaccessoires, luchtjes, boeken en cadeau-artikelen zijn te koop op de markt. de conditie kan getest worden met de 5-minuten-fietstest. Daarnaast kan er ook via www.sliedrechtsport.nl/ladies ingeschreven worden voor verschillende behandelingen en workshops, zoals een ontspannende massage, een nail art of kleurenanalyse workshop, een hoofd/haar behandeling en het epileren/modelleren van wenkbrauwen. Voor de inwendige mens zijn diverse lekkere hapjes te proeven en te koop.

Ook wordt er later op de avond een verloting gehouden met drie prijzen die door de deelnemende bedrijven worden aangeboden. Iedereen die tussen 19.30 en 20.30 de markt bezoekt, ontvangt hiervoor een lootje.

advertentie