Muziekcafé Candlelight viert verjaardagsfeestje

Nieuws

SLIEDRECHT - Muziekcafé Candlelight is al 28 jaar een toonaangevende zaak in de Alblasserwaard. Andre Hazes, Koos Alberts, Lee Towers, Rene Froger, Wolter Kroes en andere grootste artiesten van Nederland hebben er al op het podium gestaan. Om die 28 jaar nog eens de revue te laten passeren geeft de familie Speksnijder twee feestjes. Vrijdag 13 maart is de Candlelight reünie-avond en zaterdag 14 maart barst het officiële verjaardagsfeest los.

De reünie-avond wordt een waar feest van herkenning, dat om 17.00 uur van start gaat met de raad-je-plaatje-happy-hours. ‘s Avonds staat als vanouds Dj Wim van Mourik achter de draaitafels. Natuurlijk zal het personeel van vroegere Candlelight-tijden niet ontbreken.

Het verjaardagsfeest op zaterdag begint om 21.00 uur met de ‘Dj Andries’ drive-in show. Dj Andries draait dit jaar tijdens de ‘Nacht van Oranje’ in AHOY en is de meest geboekte dj van dit moment. Hij wordt bijgestaan door feestzanger Mike die onder andere in het land optreedt met de Après Skihut on tour.

Sinds 2004 heeft Candlelight een Ierse pub in het pand: de St.Piet’s Pub. Ook hier is regelmatig livemuziek te zien en te horen. Zaterdag staat de populaire coverband K’Bam in de Pub. De band wordt wel een "levende jukebox" genoemd; vaak spelen de muzikanten wat het publiek roept.

De klapper van de avond is het optreden van het duo ‘Helemaal Hollands’ in de Candlelight. Een show met met een hoog meezinggehalte en veel stampende medleys met de hits van vroeger en nu.

Kaarten voor deze avond kosten € 5,-. Kijk voor meer info op www.Candlelightcafe.nl

advertentie