Kinderrommelmarkt in De Lockhorst

Nieuws

SLIEDRECHT - Tijd voor kinderen om hun speelgoed op te ruimen. In sporthal De Lockhorst is op zaterdag 18 april de tweede kinderrommelmarkt. Maandag 23 maart, is de inschrijving gestart. Alle kinderen tot en met 12 jaar zijn welkom om hun oude speelgoed en andere spulletjes te verkopen in de sporthal. Inschrijven kost 5 euro per plaatsje van 3 bij 2 meter.

Telefonisch een plaatsje reserveren is niet mogelijk, er kan alleen aan de receptie van het bronbad ingeschreven worden. Het is niet toegestaan om op de rommelmarkt nieuwe artikelen te verkopen, zoals bijv. bloemen, kaarten, kleding, frisdrank, enzovoort. De organisatie geeft de ondernemende kinderen nog een tip mee: ,,Het is beter om je spullen alvast te prijzen om misverstanden te voorkomen. En als je graag naast elkaar wil zitten, schrijf je dan tegelijk in want op de dag zelf is ruilen van plaats niet meer mogelijk.

De Lockhorst is zaterdag 18 april vanaf 07.45 uur tot 11.30 uur geopend voor publiek. Entree gratis. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht bij de receptie van De Lockhorst, telefoonnummer: 0184-412518.

advertentie