Tweedehands boekenmarkt

Nieuws

H'VELD-G'DAM - In het Hervormd Kerkelijk Centrum aan de Talmastraat 9 in Hardinxveld-Giessendam is op zaterdag 28 maart een (tweedehands) boekenmarkt. Op deze beurs is een uitgebreide collectie oude en zeldzame boeken op allerlei gebied.

Zo'n tien standhouders (35 tafels) bieden een ruime keuze boeken aan. Deze markt richt zich speciaal op het religieuze boek en kinderboeken. Naast de vele theologische, 17e, 18e en 19e eeuwse werken alsmede 20e eeuwse schrijvers en herdrukken, is er ook een grote sortering natuur-, hobby- en oorlogsboeken, evenals vaderlandse- en kerkgeschiedenisboeken, plaatjesalbums, atlassen, streekromans en zondagsschoolboekjes. Er is gedacht aan de smalle beurs en dus wordt er aantrekkelijk geprijsd.

Inkoop, inruil en taxatie van oude boeken is deze dag mogelijk bij een van de standhouders. Een ieder die niet in gelegenheid is te komen, kan voor de verkoop van eigen boeken bellen met 0184-684808. De boekenbeurs is voor het publiek toegankelijk vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur. Info: C. v.d. Wal, telefoon 0184 684808.

advertentie