De paden op de lanen in met WSV Kinderdijk

Nieuws

SLIEDRECHT/REGIO - Het is weer voorjaar dus de wandelschoenen kunnen uit de kast worden gehaald. Wandelsportvereniging Kinderdijk gaat de komende weken ook op pad om van de mooie lente te genieten. Er staan voorlopig twee tochten op het programma in Nederland en België met opstapplaatsen voor de bus in de hele regio, ook in Sliedrecht.

De eerste wandeling is op zaterdag 28 maart in Groesbeek. In de omgeving kan 5, 10, 15 of 20 kilometer worden afgelegd. De route gaat vaak door de mooie grensstreek met Duitsland. Kosten voor deze dag bedragen voor niet-leden: €12,50.

Met Tweede paasdag, maandag 13 april, gaat de bus naar België naar de Paaswandeltocht in Voeren. Een wandeling door de ongerepte natuur en over heuvels en dalen, langs kabbelende riviertjes en wondermooie uitzichten over bloeiende fruitbomen. De afstanden voor deze dag zijn 5 of 12 kilometer. Op de terugweg is er een stop bij een bezienswaardigheid om het dagje uit compleet te maken. Kosten voor deze dag bedragen voor niet leden: € 20.00

Opstapplaatsen voor de bus zijn er in Nieuw Lekkerland, Kinderdijk, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht. Voor opgave of info bellen naar Maaike van Stek: 078-6918525 of Tini den Braanker: 0184-414513.

advertentie