Open dag bij Krullevaar en Pluk

27 maart 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Catalpa Kindercentrum Krullevaar en BSO Pluk zetten op woensdagmiddag 8 april de deuren van de locaties open. Geïnteresseerden in opvang op een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang zijn welkom om tussen 14.30 en 16.30 uur binnen te lopen. Zijn krijgen een rondleiding door het gebouw en aan de kinderen wordt uiteraard ook gedacht.

Mensen die niet in de gelegenheid zijn om op deze middag te komen kijken, maar wel een rondleiding willen, kunnen bellen voor een afspraak met Mieke de Groot voor Kindercentrum Krullevaar (06-15827779) en met Marina Koppelaar voor BSO Pluk (06-15827849).

Krullevaar bevindt zich aan de dr. De Visserstraat 9, BSO Pluk aan de Maaslaan 10 in Sliedrecht.

Kindercentrum Krullevaar en BSO Pluk zijn aangesloten bij Catalpa Kinderopvang. Catalpa is een landelijke organisatie voor kinderopvang. Zij biedt opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Veiligheid en geborgenheid staan bij Catalpa centraal. Bovendien werkt Catalpa volgens het principe van ontwikkelingsgericht werken, waarbij op het individuele ontwikkelingsniveau van ieder kind wordt ingespeeld om het kind optimaal te laten ontwikkelen.

advertentie
advertentie