Geen reden tot vreugde in De Stoep

Nieuws

SLIEDRECHT - Afscheid nemen doet altijd een beetje pijn. De supporters van Sliedrecht Sport kregen wat dat betreft een flink portie te verwerken zaterdag in De Stoep. De memorabele trainster Saskia van Hintum en de zo trouwe teammanager Henk Ludemann werden met honderden blauwe vlaggetjes uitgezwaaid. Maar ook een aantal speelster zal na dit seizoen niet meer terugkeren in De Stoep. Na Meike Martijn en Nynke Remeeus maakte ook Mirjan de Vos haar vertrek bekend.

Ook sportief gezien moest Sliedrecht Sport afscheid nemen: het hoogstwaarschijnlijke afscheid van de strijd om de derde plaats. De Sliedrechtse volleybalsters werden in eigen huis met 1-3 op zij gezet door naaste concurrent VC Weert (22-25 25-16 09-25 21-25). De Limburgse ploeg heeft nu volgende week alles in eigen handen tegen het reeds gedegradeerde GTI Nesselande.

Maar het blauw-witte legioen zou het blauw-witte legioen niet zijn als er toch een feestje werd gevierd. Henk Ludemann maakte hossend op de schouders van zijn speelsters een ererondje door De Stoep en kreg, net als Saskia van Hintum, een staande ovatie en een grote bos bloemen.

Later in week meer over dit afscheid op deze site en de papieren editie van Het Kompas.

advertentie