Paasactiviteiten voor groot en klein bij Albert Heijn

Nieuws

SLIEDRECHT - Albert Heijn Sliedrecht staat van 30 maart tot 14 april helemaal in het teken van Pasen. Onder het motto ‘Voor de feestdagen’ vinden er diverse activiteiten plaats in de winkel. Woensdag 8 april kunnen onze kleinste klantjes een paashaaskoek komen versieren. Donderdag 9 april kunnen klanten komen proeven van het bijzondere paasassortiment. Alle inwoners van Sliedrecht zijn van harte uitgenodigd om mee te doen met een van de activiteiten in de winkel.

,,Ook de kleinste klanten kunnen bij ons al helemaal in de paasstemming komen”, aldus Hans de Ligt. ,,Woensdagmiddag 8 april vanaf 14.00 uur zijn alle kinderen van harte welkom om hier hun paashaaskoek schitterend te versieren met heel veel lekkers. Na afloop mogen kinderen de koek natuurlijk mee naar huis nemen. Het enige wat zij vooraf moeten doen is zich aanmelden in de winkel. Ook hebben we in de hele periode voor Pasen een paaskuikenspeurtocht in de winkel voor kinderen tot en met tien jaar. Na afloop levert de ingevulde speurkaart een kleurplaat en een leuke verassing op.”

Paasproeverij

Speciaal voor de feestdagen heeft Albert Heijn een bijzonder assortiment ontwikkeld. Om kennis te maken met het bijzonder lekkere paasassortiment, organiseert Albert Heijn Slidrecht op donderdag 9 april van 16.00 tot 19.00 een uitgebreide proeverij. Alle klanten zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Er is veel lekkers te proeven van rijkgevulde palingsalade met zalm tot ambachtelijke cheesecake. ,,De paasdagen zijn bij uitstek het moment om gezellig aan tafel met familie en vrienden te genieten. Of je de dag nu begint met een heerlijk paasontbijt of met een uitgebreide brunch: bij ons vind je volop inspiratie om van de paasdagen iets speciaals te maken”, zegt De Ligt.

Voor een uitgebreide theetijd thuis heeft Albert Heijn ook nog een feestelijk paaschocoladeassortiment. Maar klanten kunnen ook zelf aan de slag met het uitgebreide assortiment bakproducten. Met de speciale bakvormen is in een handomdraai de lekkerste cake en hartige taart te maken. Om vervolgens de tafel helemaal compleet te maken met het vrolijk gekleurde Lente-servies. Er zijn borden, schalen, kommen en eierdopjes verkrijgbaar, met een vrolijke uitstraling die de kroon op een mooi gedekte paastafel zijn.

Inspiratie

Vanzelfsprekend staat ook de AllerHande volop in het teken van Pasen. De Ligt: ,,Verschillende suggesties helpen de klant om in een handomdraai een vertrouwd lekker menu op tafel te zetten. Uiteraard hebben we ook diverse ei-gerechten in de hoofdrol die prima passen bij zowel het ontbijt, de brunch, lunch als het diner.” De Paasallerhande ligt reeds in de winkel en is gratis mee te nemen bij de boodschappen.

Albert Heijn aan Burgemeester Winklerplein 24 in Sliedrecht is maandag tot en met woensdag geopend van 8.00 tot 20.00 uur, donderdag en vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 20.00 uur..

advertentie