Lekker ontspannen in de warme jacuzzi

Nieuws

SLIEDRECHT - ,,In de afgelopen twee weken hebben we al drie jacuzzi’s verkocht.” Aan het woord is Andrea van Heugten, sinds 14 maart samen met echtgenoot Toine én Max Blom eigenaar van Sun Spa Sliedrecht. Tijdens de rondleiding door de showroom in bedrijfsunit B9 aan de Prisma 100 vertelt ze honderduit over de voordelen van de jacuzzi. Wie droomt er niet van om in de tuin of op het (dak)terras in een gigantisch bubbelbad te stappen om even te bij te komen van alle drukte en stress? Tijdens de Open Dagen in het weekend van 4 en 5 april is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen.

Door Ria Scholten

,,Jacuzzi staat voor water dat constant in beweging is. Het kan bovendien worden verwarmd tot maximaal veertig graden”, legt Andrea uit. ,,Andere benamingen zijn spa of hot tube. De wervelende waterstraaltjes zorgen voor zowel massage- als hydrotherapie. Sun Spa Nederland wil het gebruik van de jacuzzi graag mogelijk maken voor een breed publiek. De prijzen variëren van 2995 tot 6495 euro, afhankelijk van motorcapaciteit, afmetingen en extra mogelijkheden. De prijs/kwaliteitverhouding is zonder meer uitstekend te noemen.”

In de showroom staan zeven van de tien Sun Spa modellen opgesteld. Het instapmodel is de Florida van twee bij twee meter, die standaard is voorzien van 24 jets, een ozonator voor het onderhoud van de waterkwaliteit, een waterval en 16 minileds. Bij alle modellen ontvangt de klant gratis een trapje en een cover ter waarde van respectievelijk 150 en 399 euro. ,,Een cover is een afdekkussen dat ervoor zorgt dat de watertemperatuur op peil blijft”, aldus Andrea. ,,Wie het komende weekend een jacuzzi aanschaft ontvangt ook nog eens coverlift van 199 euro gratis.

,,Het is heel gezellig om samen met je gasten onder het genot van een drankje een tijdje in de jacuzzi door te brengen. Het is trouwens wel gebruikelijk dat er af en toe van plek gewisseld wordt want er zijn nu eenmaal lig- en zitplaatsen. De duurdere modellen hebben veel leuke extra’s. Het duurste model, de Texas, heeft maar liefst 75 jets, aromatherapie, een radio/cd speler mét boxen en minileds in verschillende kleuren. Alle functies worden bediend door middel van het bekende Balboa besturingssysteem.”

De jacuzzi’s worden door Spa Service Nederland geïnstalleerd en het is mogelijk een servicecontract voor twee jaar af te sluiten. ,,We zijn dit weekend op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Onze showroom is te vinden aan de rechterzijde van het bedrijfsgebouw en gelegen in de directe omgeving van het tuincentrum. De reguliere openingstijden staan vermeld op onze website: www.sun-spa.eu. Natuurlijk hopen we dat het komende weekend veel mensen langskomen”, meldt Andrea tot slot. ,,Het verwachte fraaie weer zal zeker meewerken aan het échte zomergevoel en wat past daar nu beter bij dan een jacuzzi?”

advertentie