BIjeenkomst over WMO-Loket in De Reling

Nieuws

SLIEDRECHT - Het Mantelzorgpunt Sliedrecht ('voor een luisterend oor, advies en ondersteuning') houdt in samenwerking met MEE Zuid-Holland Zuid (afdeling mantelzorg en vrijwilligers ondersteuning) op donderdagavond 23 april om 19.30 uur een bijeenkomst Mantelzorgondersteuning met als thema: het WMO-Loket.

De presentatie deze avond is in handen van Heleen Verhoef, WMO-consulent van de gemeente Sliedrecht. Naast algemene informatie over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, komen het WMO-Loket in Sliedrecht en de individuele voorzieningen per soort (woon-, vervoers-, rolstoelvoorzieningen en hulp bij het huishouden) aan de orde. Daarnaast wordt ingegaan op de uitgevoerde pilot mantelzorgondersteuning. Vanzelfsprekend is er ruimte voor het stellen van vragen met betrekking tot de eigen situatie en kunnen de deelnemers onderling ervaringen uitwisselen.

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden en de koffie is gratis. Iedereen die voor een ander zorgt, een partner, een ouder, een kind, een buurvrouw, een vriend, vriendin of kennis, is van welkom op donderdagavond 23 april van 19.30 tot 21.30 uur in De Reling, Industrieweg 13. Aanmelden (tot uiterlijk 21 april) op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0184-424836 of per mail: info@mantelzorgpuntsliedrecht.nl. Zie ook: www.mantelzorgpuntsliedrecht.nl.

advertentie