Lustrum in The AfterShock

9 mei 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De organisatie van het vijftiende Huifkartoernooi grijpt de kans en de microfoon dit jaar aan om uit de doeken te doen waarom hun voetbaltoernooi anders is dan andere toernooien. Het evenement vindt zaterdag 30 mei plaats op de velden van voetbalvereniging Sliedrecht.

Deze editie belooft weer veel spectaculaire acties op en rond de velden maar ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Verder treedt een artiest op tijdens de prijsuitreiking. Wie meer wil weten moet echter luisteren.

Niet alleen de organisatie van het Huifkar-toernooi komt deze avond naar de studio van MerweRadio maar ook een aantal eeuwige beloftes van hun jongerenteam 'De Huiffies' én een aantal 'Huifknarren' oftewel het seniorenteam van Bar de Huifkar.

The AfterShock is een programma met ballen dat elke veertien dagen op vrijdagavond van 20.00 tot 21.00 uur op MerweRadio te beluisteren valt en tevens het geluid is achter de kabelkrant. Het sportieve commentaar wordt geleverd door Ed Jonkers en José Kraayeveld. De fluwelen techniek is in de betrouwbare handen van Robbert-Jan de Smit en Arie van Willigen.

advertentie
advertentie