Southern rock met Southern Voodoo en Black Bottle Riot

14 mei 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Vette rock 'n roll, recht toe recht aan scheuren. Southern Voodoo en Black Bottle Riot, southern bands van de Lage Landen, maken zaterdag 23 mei het podium van JC Elektra aan de Stationsweg onveilig.

Southern Voodoo, berucht om hun energieke liveshows, is op een rock ’n roll missie om iedere muziekfan te overtuigen. Met kreten als ‘We bring you noise’ of ‘Hell yeah!’ tappen ze uit hetzelfde 1000 liter vat Rock´n Roll als onder AC/DC of Motörhead. Deze Belgische formatie bracht hun eerste release in 2005 uit en al snel volgden vele vele optredens. Ze groeide uit tot de meest gevraagde Belgische rockband van 2006. Ze werden door België ingezonden voor de grootste rock talentenshow van Europa in Spanje en daar werden ze opgepikt door de landelijke pers. Nu ruim 2,5 jaar later staan ze klaar om opnieuw de Europese podia te bestormen.

Black Bottle Riot, Vies, vuig, dampend rechtstreeks uit de moerassen van Nederland komt deze Nijmeegse viermansformatie met een eigentijdse versie van jaren zeventig rock. De eerste drummer van deze formatie is nu de succesvolle drummer van De Staat.

De zaal gaat open om 20.00 uur. De eerste band begint met spelen rond 21.30 uur. De entree bedraagt vijf euro.

advertentie
advertentie