Elco deelt succes met Doe een Wens

14 mei 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Arie en Hellen van den Nieuwendijk hebben na een periode waarbij veel energie in het aangrenzende Partycentrum De Lockhorst gestoken werd, besloten ook Brasserie Elco gereed te maken voor een frisse zomerstart. Niet alleen het interieur is totaal vernieuwd, ook de menukaarten staan vol nieuwe gerechten en verrassende combinaties.

Brasserie Elco is gevestigd in de entree van Bronbad De Lockhorst in Sliedrecht en sinds 1995 zijn Arie en Hellen de trotse eigenaars. Ook het aangrenzende Partycentrum De Lockhorst is een succesconcept van dit duo. De Lockhorst is met een bronbad, sporthal, brasserie en partycentrum een waar multifunctioneel centrum te noemen. Voor zowel bedrijven als particulieren zijn er mogelijkheden te over voor congressen, evenementen, bruiloften, personeelsuitjes, trainingen en overige feesten. Ook voor tropische feesten kunnen het bronbad en de brasserie afgehuurd worden. Sinds de verbouwing in Brasserie Elco staan er ook in dit grand café alle opties open voor besloten feesten.

Brasserie Elco grenst aan Bronbad De Lockhorst en heeft zelfs uitkijk op een deel van het zwembad. Een ideale mogelijkheid dus om te lunchen of dineren na een bezoekje aan het bronbad, maar ook zonder het bronbad te bezoeken kunnen bezoekers hier prima terecht. Naast het sfeervolle interieur met donkere houten bar, een vlonder met een openhaardje en een zonnig terras zijn ook de nieuwe smaakcombinaties betoverend te noemen. Op alle tijdstippen van de dag wordt de gasten iets passends aangeboden. Voor een warme hap is een uitsmijter, omelet of de topper vleessalade ‘Elco’ in een oogwenk klaar gemaakt. Mensen die willen dineren, moeten de menukaart eens openslaan op het seizoensgebonden driegangendiner met als klapper het maandmenu voor slechts € 19,50 per persoon. Naast alle mogelijkheden in de brasserie zelf voert ook de partycateringservice alle wensen op locatie uit: barbecues, buffetten en aankleding.

Een compleet nieuwe weg wordt ingeslagen met de wellnessaanbiedingen. De bewustwording en de waarde van gezondheid is een niet meer weg te denken trend in de Nederlandse samenleving. ,,Voor onze sportieve gasten in het bronbad en de brasserie bieden we daarom speciale wellnesscocktails en een wellness driegangendiner wat calorie- en vetarme ingrediënten bevat”, aldus Arie en Hellen.

Omdat zij samen met alle medewerkers begaan zijn met de gezondheid van de medemens, en kinderen in het bijzonder, besluiten zij de succesvolle verbouwing van Brasserie Elco te willen delen met Stichting Doe een Wens. Op de speciale relatieborrel op vrijdag 15 mei wordt de gasten gevraagd geen bloemen of cadeaus mee te nemen, maar een donatie voor Stichting Doe een Wens in de daarvoor bestemde wensbus bij de ingang van Brasserie Elco te doen.

advertentie
advertentie