Feestje Brasserie Elco brengt € 1175 op voor Stichting Doe Een Wens

21 mei 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Vrolijke Spaanse noten klonken afgelopen maandag door de deuren van Bronbad De Lockhorst richting de vernieuwde Brasserie Elco. Bij de ingang stonden de trotse eigenaren Arie en Hellen van den Nieuwendijk hun gasten te verwelkomen naast een grote wensbus van Stichting Doe een Wens. Arie licht toe: ,,De verbouwing van de brasserie is precies zoals we gehoopt hadden. Het is echt een mooi, sfeervol Grand Café geworden en ook de menukaart is daarop aangepast. Met ons nieuwe imago hopen we meer mensen naar ons toe te trekken om te genieten van onze heerlijke lunches en diners tegen hele scherpe prijzen."

Niet alleen de bronbadbezoekers zijn welkom. Brasserie Elco richt zich op een veel breder publiek en hoopt dat steeds meer mensen het Grand Café weten te vinden. ,,Zo kunnen bedrijven hier terecht voor onder andere lunches en tropische feesten, maar ook particulieren kunnen de ruimte afhuren voor speciale gelegenheden", vertelt Arie. ,,Meestal staan de deuren gewoon voor iedereen wijd open en wachten we geduldig bij het opnemen van de bestellingen, omdat er zoveel lekkers op onze nieuwe menukaart staat.”

Tussen 16.00 en 19.00 uur lopen tientallen genodigden in de brasserie naar binnen waar ze, alvorens te gaan genieten van de overheerlijke luxe hapjes en drankjes waar Brasserie Elco zich direct mee profileert, allemaal eerst langs de grote wensbus lopen. Hellen van den Nieuwendijk geeft aan trots te zijn dat Brasserie Elco en Partycentrum De Lockhorst zich staande kunnen houden in deze economische mindere tijden. ,,Natuurlijk merken wij er ook wel iets van, maar juist op zulke momenten bedenken we vaker dat ons leven eigenlijk zo fijn is en dat er mensen zijn bij wie veel ernstigere problemen centraal staan. We zijn hartstikke gek met kinderen en vinden het zo zielig als ze verdriet en zorgen hebben op jonge leeftijd. Daarom hebben we Stichting Doe Een Wens gekozen om onze feestelijkheden van de verbouwing te delen met zieke jonge kinderen.”

Na afloop van de feestelijkheden werd de inhoud van de wensbus bekend gemaakt. Een prachtig bedrag van € 1175,50 wordt overgemaakt naar de stichting die voornamelijk uit vrijwilligers bestaat en zich inzet om de droomwens van terminaal zieke kinderen uit te laten komen. Arie en Hellen hopen met de feestelijkheden omtrent Brasserie Elco niet alleen nóg meer gasten aan te trekken, maar ook vooral minimaal één ziek kind voor een dag te laten lachen.

advertentie
advertentie