Roodkapje De Musical genomineerd voor ANWB publieksprijs

25 mei 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Roodkapje De Musical van Van Hoorne Theaterproducties is genomineerd voor de ANWB-publieksprijs voor beste kleine musical 2009. Naast Roodkapje De Musical maken ook Floddertje, Op Hoop van Zegen en Piaf de musical kans om deze publieksprijs in de wacht te slepen.

Roodkapje de Musical ging op 11 oktober 2008 in première in Schouwburg Arnhem, met in de hoofdrol Maud, die bekendheid kreeg door Idols en Sterren dansen op het ijs. De voorstelling trok volle zalen en werd met groot enthousiasme ontvangen door het publiek. ,,Wij maken geen musicals voor de critici, maar voor het publiek. Met deze nominatie blijkt dat ons publiek enthousiast is over wat wij maken. Een mooiere nominatie kunnen wij ons niet voorstellen”, lacht de Sliedrechtse producent Michael van Hoorne vol trots. In september en oktober wordt de theatertour van Roodkapje De Musical verlengd en is de voorstelling nog in vijftien theaters te bewonderen. De speellijst is te vinden op www.RoodkapjeDeMusical.nl.

Op maandag 8 juni vindt de bekendmaking van de Awards plaats tijdens het John Kraaijkamp Musical Award Gala 2009. Het gala wordt live uitgezonden door de AVRO op Nederland 1 en radio 2 om 20:30.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie