HCC Sliedrecht wil nog één keer knallen

28 mei 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Voor de allerlaatste keer zal HCC Sliedrecht bijeenkomen op maandag 8 juni. De kernleden hebben besloten om er een punt achter te zetten maar willen deze laatste bijeenkomst niet onopgemerkt voorbij laten gaan. HCC Sliedrecht gaat nog één keer knallen.

,,We hebben een super demonstratie van één van nieuwste technieken om de pc heel stil te laten zijn. Niet met een ventilator gekoeld en ook niet watergekoeld", kondigt een woordvoerder van HCC geheimzinnig aan. Hoe, is te zien op de bijeenkomst. Als afscheidscadeau is er voor alle bezoekers, HCC-lid of niet, een draadloze netwerkkabel klaar.

De bijeenkomst worden gehouden op de derde etage van het Griendencollege (lift aanwezig) aan de Professor Kamerlingh Onneslaan 109

in Sliedrecht. De zaal gaat open om 19.30 uur. ,,Een lezing hebben we deze keer niet maar wel een demonstratie, dus alle activiteiten zullen in één zaal gehouden worden. De computers zijn aanwezig om gebruikt te kunnen worden bij het antwoorden van vragen. En heeft u problemen of storingen aan uw pc, breng de computer dan mee naar de bijeenkomst dan proberen wij de problemen op te lossen."

advertentie
advertentie