Live optreden van Cradle bij The ARE

21 juni 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Rotterdamse band Cradle geeft vrijdag 26 juni een live optreden in een gecombineerde en aangepaste twee uur durende uitzending van The ARE samen met The Aftershock. The ARE is het alternatieve rockprogramma van MerweRadio. De te beluisteren muziek beweegt zich tussen wave, rock, electro, progressive rock, britpop, industrial en postrock.

Cradle maakt alternatieve rock met invloeden van Joy Division, Swans, en de Velvet Underground/Lou Reed. De band heeft inmiddels vier albums in eigen beheer opgenomen. Eén van de historische hoogtepunten van Cradle was het voorprogramma van 16 Horsepower en Johan, alsmede optredens in Duitsland, Frankrijk en Engeland. Cradle heeft ook diverse prijzen gewonnen waaronder de 'Kleine Prijs van Dordt', wat een optreden opleverde op Wantijpop.

De presentatie van deze uitzending is in handen van Arie van Willigen. Live meegenieten kan door vrijdagavond tussen 19.00 - 21.00 af te stemmen op MerweRTV voor het programma The ARE. Reageren kan via are-are@planet.nl.

advertentie
advertentie