Stap voor stap naar de perfecte keuken

22 juni 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In het bedrijfspand B3 aan de Prisma 100 vond vrijdagmiddag de officiële opening plaats van KPS Keukens. Sander Scheurwater en zijn compagnon Tony de Bruin werken echter al vanaf februari samen en hebben de afgelopen maanden een flink aantal keukens afgeleverd. De afkorting KPS staat voor Keuken Projecten Sliedrecht. De naam doet wellicht anders vermoeden, maar het bedrijf levert zowel aan de particuliere als aan de zakelijke sector. ,,We zien iedere geleverde keuken als een project, omdat bij de inrichting heel veel specialismen samenkomen”, vertellen de kersverse ondernemers.

Door Ria Scholten

Sander en Tony zijn samen met hun echtgenotes, kinderen en andere familieleden in afwachting van de genodigden. De eerste felicitatiebloemen zijn al bezorgd en de showroom ziet er tiptop uit. ,,We hebben allebei een jarenlange ervaring in de keukenbranche en kennen elkaar al geruime tijd. Na een periode van intensief overleg hebben we besloten om onze krachten te bundelen en compagnons te worden”, vertellen ze.

KPS Keukens verkoopt het Nederlandse merk Keller, maar ook keukens van Duits fabricaat van het merk Sentoni. ,,We begeleiden de klant stap voor stap naar de perfecte keuken”, vertelt Sander. “Dit betekent dat we kijken naar de persoonlijke smaak, eisen en wensen. Ook het beschikbare budget is een belangrijke factor.

In de showroom staan opstellingen van beide merken. Qua stijl en uitstraling is er veel mogelijk, want we kunnen strakke, klassieke én landelijke keukens leveren."

,,Sommige mensen geven de voorkeur aan een handgemaakte keuken en in die vraag kunnen wij eveneens voorzien. We leveren namelijk ook keukens op maat”, vult Tony aan. Wat zijn momenteel de trends op het gebied van kleur? ,,Bij de strakke modellen zien we veel ijswit, al dan niet gecombineerd met houtaccenten”, vertellen de heren. Ze hebben een duidelijk beeld van de manier waarop ze met de klanten willen omgaan. ,,We willen leveren en monteren volgens onze eigen kwaliteitsnormen en wat ook heel belangrijk is onze afspraken nakomen.”

Ondanks het feit dat de zaak nog maar kort bestaat, is er al een behoorlijk aantal keukens afgeleverd. We zijn erg blij met de tevreden reacties van onze klanten en ook projectmatig loopt het lekker“, meldt Sander. ,,In dit verband kunnen we een project van dertien woningen in Goudriaan noemen, waarvoor wij de keukens gaan leveren en monteren. Ook de begeleiding van de kopers behoort tot ons takenpakket. Meer informatie is te vinden op onze website www.kpskeukens.nl. Naast het leveren van nieuwe keukens, zijn wij ook gespecialiseerd in het renoveren van bestaande opstellingen. Ook voor het vervangen van koelkasten, vaatwassers, kookplaten en andere apparatuur kunnen de mensen bij ons terecht.” KPS Keukens is telefonisch bereikbaar via 0184-435452.

advertentie
advertentie