Talentontwikkeling in JC Elektra

24 juni 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - JC Elektra start begin september met een nieuwe dansworkshop. Nieuwe talenten kunnen zich ontwikkelen met hulp van dansleraar Marcello Tumba. Voor vergevorderde dansers is er eventueel een mogelijkheid om in te stromen in het huidige team dat onlangs in de nationale finale van Kunstbende stond en nu op eigen kracht door zal blijven trainen. De leeftijdsgrens voor dit team is 12 tot en met 18 jaar.

Ook zullen er in september nieuwe muziekworkshops opgestart worden waarbij Henry van Tienen de bandcoaching weer op zich zal nemen. Elektra is voor deze workshops nog op zoek naar een gitaardocent die weet hoe je met jongeren om moet kunnen gaan en het liefst met een conservatorium achtergrond. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met henk@elektra-sliedrecht.nl.

SOJS heeft plannen het workshop aanbod in JC Elektra uit te reiden naar andere disciplines. Docenten in een andere creatieve disciplines waar nog geen aandacht aan besteed wordt kunnen ook contact opnemen met henk@elektra-sliedrecht.nl om de mogelijkheden te bespreken.

JC Elektra, Stationsweg 4, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie