Univé zet leden in beweging met Foppe de Haan

29 juni 2009 om 00:00 Nieuws

REGIO - Ruim vierhonderd leden van Univé Alblasserwaard hebben donderdag 25 juni in zalencentrum De Til in Giessenburg de ledenavond met Foppe de Haan bezocht. Een bijzondere avond die geheel in het teken stond van gezondheid en bewegen met als thema: 'Univé hart in beweging voor U!'

Korfballers, voetballers, volleyballers en hardlopers van de regionale sportverenigingen die Univé Alblasserwaard sponsort, demonstreerden voor De Til hun sport en verwelkomden de leden met veel beweging. De leden kregen zelf ook gelegenheid om in actie te komen door hun eigen fitheid te testen, de bloeddruk te laten meten of juist te ontspannen door een stoelmassage.

Na de opening van de ledenavond door Ab van der Ham, de voorzitter van de Raad van Commissarissen van Univé Alblasserwaard, werden alle sporters onder luid applaus bedankt voor hun sportieve inzet. De avond werd vervolgd door de toespraak van Dik van Vuren, de algemeen directeur van Univé Alblasserwaard, die een terugblik bood op het afgelopen jaar en de resultaten van 2008 presenteerde. Ook werden de leden geïnformeerd over de nieuwe ontwikkelingen voor 2009, zoals onder meer een geheel nieuw verzekeringsproduct voor woning en inboedel.

Dat Foppe de Haan een boeiende en inspirerende spreker is, werd overduidelijk tijdens de ledenavond. Ruim een uur verhaalde hij over het belang van gezondheid en bewegen en bracht hij grappige maar soms ook confronterende anekdotes over zowel zijn privé leven als zijn werkzame leven in de voetbalwereld. Ook legde hij het publiek uit hoe belangrijk het is om mensen op een goede manier te motiveren en positieve aandacht te geven. ,,Want alleen op deze manier haal je het allerbeste uit mensen en kun je als team optimaal functioneren", zo is zijn redenering.

De leden konden vooraf een vraag voor Foppe de Haan insturen, die na zijn boeiende verhaal aan hem werden gesteld. De tien meest originele vragen werden beloond met een VIP-arrangement naar een voetbalwedstrijd van sc Heerenveen. ,,Het lijkt net of je bij Foppe aan de keukentafel zit, zo persoonlijk spreekt hij je aan”, vertelde één van de leden na afloop. Een ander: ,,Je kunt uren naar deze interessante man luisteren.”

Dik van Vuren was erg blij met de hoge opkomst op deze ledenavond. ,,Het is fantastisch dat er zoveel leden naar deze ledenavond zijn gekomen. We willen graag het familiegevoel uitstralen en kenbaar maken dat Univé klaarstaat voor haar leden en een luisterend oor biedt. Deze nieuwe opzet van de ledenavond zullen we de komende jaren zeker handhaven om dit gevoel te versterken”.

advertentie
advertentie