Reizigers maken massaal gebruik van kortingsregeling

12 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Huishoudens in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden maken deze zomer massaal gebruik van een gratis Zomer Kortingkaart en een speciale Zomerkorting Zonnebril van Arriva.

De Zomer Kortingkaart geeft veertig procent korting op alle treinreizen met Arriva in juli en augustus. Degene die de Zomerkorting Zonnebril opzet mag met veertig procent korting meereizen. Reizigers maken volop gebruik van deze zomerse actie. Binnen drie weken waren al meer dan 1500 aanvragen voor een Zomer Kortingkaart binnengekomen via arriva.nl. De kaart wordt veelal gebruikt door winkelend publiek, reizigers die een evenement bezoeken of een bezoek brengen aan familie of vrienden.

De zomer Kortingkaart is geldig van maandag tot en met vrijdag na 9.00 uur en in het weekend ook voor 9.00 uur. Per kaart mag één persoon een treinreis met veertig procent korting maken en de meereiskorting is alleen mogelijk voor één persoon op vertoon van de speciale Zomerkorting Zonnebril. De actie met de Zomer Kortingkaart duurt nog tot en met 31 augustus. De gratis Zomer Kortingkaart is ook aan te vragen bij arriva.nl of af te halen bij één van de Arriva Stores.

Meer informatie is beschikbaar op www.arriva.nl.

advertentie
advertentie