Mondial R. Vlot schaft milieuvriendelijke verhuiswagens aan

28 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Mondial R.Vlot & Zn nam onlangs drie nieuwe MAN verhuisauto’s in gebruik van het type TGM. Het gaat om twee 18 ton bakwagens met een verhuisvolume van 50 kuub en een trekker met citytrailer die ook wordt gebruikt voor meubeltransporten. De voertuigen beschikken over extra schone EEV motoren. De milieuvriendelijke motoren zijn kenmerkend voor een bijzonder lage uitstoot van fijnstof en voldoen daarmee ruimschoots aan de hoogste milieunorm.

Met hun zes zitplaatsen zijn het unieke voertuigen. De zitplaatsen komen goed van pas omdat het verhuisbedrijf vaak met minimaal vier verhuizers op pad gaat. De opbouw is door carrosseriebouwer Smit uit Oud Beijerland volledig op het verhuisbedrijf uit Sliedrecht afgestemd. Zo zijn de kisten extra ruim gemaakt voor het bergen van materiaal en de wagens hebben de mogelijkheid om containers achterop het chassis te vervoeren.

De gloednieuwe trekker wordt gekoppeld aan een citytrailer die wordt ingezet bij het verhuizen van grote volumes en transport van meubels. Eén van de bakwagens heeft een vaste bak en vervangt daarmee een oudere verhuiswagen uit het wagenpark. Terwijl de andere motorwagen met wissel laadbak ter aanvulling dient. Dit voertuig wordt ook ingezet om verhuiscontainers te vervoeren.

Met de aanschaf van deze voertuigen rijd Mondial R. Vlot & Zn inmiddels met 19 voertuigen in de Mondial huisstijl.

Mondial R.Vlot & Zn Verhuizingen (www.rvlot.nl) is een onderdeel van het samenwerkingsverband Mondial Movers (www.mondial-movers.nl). Vanuit het hoofdkantoor in Sliedrecht (er zijn ook kantoren in Capelle aan den IJssel, Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam), worden particuliere en bedrijfsverhuizingen geregeld, internationaal en nationaal. Ook verzorgt het verhuisbedrijf voor bedrijven en particulieren de inboedelopslag.

advertentie
advertentie