Teken- en schildercursussen bij VU

31 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

PAPENDRECHT - De Volksuniversiteit Papendrecht start de komende weken weer met een groot aantal teken- en schildercursussen op allerlei niveaus. De beginners kunnen terecht op een Basiscursus tekenen en schilderen van 15 lessen op de maandagavonden vanaf 5 oktober of de dinsdagochtenden vanaf 27 oktober (€ 182,50 inclusief materiaal). De cursus Schilderen met acryl voor beginners van 12 lessen start op donderdagavond vanaf 5 oktober of maandagochtend vanaf 24 september (beide eenmaal per 14 dagen, kosten €165,- exclusief materiaal. De lichtgevorderde en gevorderde acrylschilders kunnen inschrijven voor cursussen op de maandagochtenden of woensdagavonden. Deze 12 lessen van 2,5 uur zijn allemaal één keer per 14 dagen en starten eind september of begin oktober (€165,- exclusief materiaal).

Wie graag eens iets heel anders wil, wordt op de donderdagochtenden (eenmaal per 14 dagen) tijdens de cursus ‘Er zijn vele wegen..’ door drie kunstenaars/docenten meegenomen op een kunstzinnige reis langs verschillende onderwerpen en schildertechnieken. Verder kan men voor het najaar ook inschrijven op de cursussen ‘Aquarelleren voor beginners’ op donderdagavond en voor het voorjaar op ‘Rond de kerk’ op donderdagmiddag, ‘Model- en portrettekenen’ op dinsdagavond en ‘Karikatuurtekenen’ op dinsdagavond. Ook worden er in de loop van het cursusseizoen verschillende schilderworkshops van een dag aangeboden.

Voor het volledige teken- en schilderprogramma en de workshops op dat gebied kunnen belangstellenden terecht op de website www.vupapendrecht.nl of telefonisch contact opnemen met de VU via 078-6154764.

advertentie
advertentie